LIVET ER MENINGSFYLDT
NÅR VI ER DER FOR HINANDEN

STÆRKE RELATIONER ER LIVSVIGTIGE

Som pårørende kan det være svært at hjælpe den PTSD-ramte, men du vil som oftest se lidelserne tydeligere end personen selv, Derfor spiller du en afgørende rolle og du kan være med til at gøre en stor forskel.

 

Noget af det vigtigste du kan gøre er, at være nærværende, omsorgsfuld og vise forståelse for personens situation. Det er ligeledes meget værdifuldt, hvis du kan være med til at skabe håb og tryghed samt motivere personen til at søge hjælp. Det er nemlig ofte på de pårørendes initiativ, at personen vælger at gå i behandling.

Som pårørende til en, der har PTSD, er det vigtigt, at du også husker at passe på dig selv. Du kan ligeledes have brug for at tale med en professionel eller andre i samme situation, som kan støtte dig igennem din proces.

Herunder har vi samlet en række artikler, der forhåbentlig kan give indsigt og inspiration.

SAMMEN

KAN VI MEST

Relationer er altafgørende for traumeoverlevere. Social støtte er et af de bedste midler til at bedre PTSD. Relationer kan bl.a. opveje følelsen af at være alene samt forbedre selvværdet. Det kan ligeledes bidrage til at reducere depression og være en kilde til støtte ved håndtering af stress.

Derfor har TWH et stort fokus på at hjælpe veteraner med PTSD til at skabe og bevare gode relationer. Det er bl.a. derfor vi opbygger et personligt og støttende netværk, der kan hjælpe med at håndtere PTSD samtidig med at der kan arbejdes på relationer med familie og venner. Vi støtter dem også i at dele følelser åbent og ærligt med respekt og medfølelse. Vi hjælper dem med at opbygge færdigheder ift. at løse problemer samt give dem metoder til at være kreative, slappe af og nyde at være sammen med andre.

KONTAKT 

ADRESSE

Slotsgade 59 C
3400 Hillerød

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Fredag :

Kl. 10.00 - 16.00

KONTAKT OS

Telefon: +45 2859 0448

E-mail: sjoh64@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon